Τα παιδιά φιλοξενούνται στα ξύλινα chalets φινλανδικού τύπου και κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου στα 100 στρέμματα έκτασης που καταλαμβάνει.

Τα chalets είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, δημιουργούν την αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας, διαθέτοντας παράλληλα όλες τις ανέσεις.

Σε κάθε chalet διαμένουν 6-8 παιδιά ιδίου φύλου και κοινής ηλικιακής ομάδας, επιτηρούμενα από έναν/μία Oμαδάρχη. Διευκρινίζουμε ότι η συνύπαρξη/συγκατοίκηση φίλων ή αδελφών στο ίδιο chalet, δεν συνάδει με το πνεύμα του Προγράμματος και προτιμούμε να αποφεύγεται.

Στο Club House (κεντρικό κτήριο) του Ξενοδοχείου λαμβάνουν χώρα κάποιες από τις  ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες του Προγράμματος (π.χ. κολύμβηση), γίνεται η σίτιση των παιδιών και όποιες εκδηλώσεις κρίνεται ότι πρέπει να γίνουν σε εσωτερικούς χώρους. Σκοπός βέβαια του Προγράμματος είναι τα παιδιά να περνούν τον περισσότερο αν όχι ολόκληρο το χρόνο τους στην ύπαιθρο, μέσα στο ελατοδάσος του Παρνασσού.

Στο Προαύλιο του Ξενοδοχείου τελούνται όλες οι συγκεντρώσεις των παιδιών για τις παρουσιάσεις και τις ομαδικές εκδηλώσεις τους.